Jobba hos oss

Vill du också vara med och göra skillnad för klimatet?

Vi är i behov av fler talanger som delar vår vision om ”skapa enkelhet för våra kunders klimatomställning”. Hos oss blir ditt arbete en betydande del av helheten. Hör av dig oavsett om du är ute efter praktik, ex-jobb, tema för uppsats/forskning, timanställning eller heltidsanställning.

Hela teamet på Measure & Change

Lediga tjänster och spontanansökningar

Vi är öppna för spontansökningar och att ta emot idéförslag. Vill du jobba  hos oss, skicka ett mejl berätta vad du vill göra, vad du är duktig på, brinner för och hur det kan gynna oss att samarbeta eller anlita/anställa dig. Länk till: info@measureandchange.se

Här finns vi

Vårt kontor finns i Växjö, centralt beläget nära tågstationen, i en vacker sekelskiftesvilla. I huset finns fler företag med tech-inriktning som vi delar fikarum, mötesrum och dialoger med.

Arbetsfilosofi

När man erbjuder en tjänst som vi gör är människorna som bidrar den viktigaste resursen, för att tjänsten skall utvecklas och ligga i framkant. Därför tror vi på att vara flexibla i att utforma erbjudandet utifrån individens vilja och förutsättningar. För någon innebär det möjlighet till distansarbete, för någon annan möjlighet till att korta ner arbetsdagar för barnhämtning. Den bärande filosofin är frihet under ansvar, med en tydlighet kring bolagets vision och målsättning. Här vill vi skapa förutsättning för experter på olika områden att prestera på topp och tillsammans.

Praktik och examensarbete

Vi har mycket god erfarenhet av att tagit emot studenter från till exempel Linnéuniversitetet. Som ett teknikbolag med mjukvaruutveckling, finns möjligheter för duktiga praktikanter inom utveckling (back-end och front-end), verksamhetsutveckling och kravanalys, samt inom marknadsföring, digitala kommunikation och försäljning. Ett visst mått av självgående krävs dock. Hör av dig och berätta vad du är intresserad av (länk till info@measureandchange.se)

Följ länken för att läsa mer om tidigare studenter som haft sin praktik hos oss: Studenter från Linnéuniversitetet