Measure & Change®

- För klimatets skull
skylt med Measure and Change logga, utomhus

Sedan starten 2018…

Measure & Change grundades 2018 med idén att automatisera datainsamlingen och förbättra kvalitén på koldioxidberäkningar. Vi har en bakgrund inom klimatfrågor, molnbaserade affärssystem och digital affärsutveckling. Det svenska innovationsstödssystemet har möjliggjort resan; inkubatorn Företagsfabriken i Kronoberg, Almi och Vinnova har stött oss genom processen fram till färdig tjänst.

 

Idag

Idag erbjuder vi stolt en klimatberäkningstjänst som automatiserat hela flödet, från insamling av data till beräkningar och klimatinsikter. Vi har själva arbetat på kundsidan och vet att mycket tid i organisationer läggs på att samla in rätt data innan man kan starta beräkningsarbetet.
 
Vi vet också att det ofta råder en osäkerhet om siffrorna är korrekta och går att lita på. Det är därför vi har lagt stort fokus på att utveckla just automatiseringen av själva insamlingssteget, för att spara våra kunder tid och för att systematiskt kvalitetssäkra insamlingsarbetet. Beräkningar av klimatinsikter – blir aldrig bättre än det underlag dem är baserade på.
 

 

Automatisk beräkning av klimatpåverkan och kostnad
Hela teamet på Measure & Change

Resan har börjat

En produkt eller tjänst är aldrig färdigutvecklad. Vi arbetar därför dagligen med att förbättra vår tjänst för att underlätta vardagen för våra kunder. Allt som går att automatisera skall vi ta hand om, för att våra kunders värdefulla tid ska läggas på det viktiga åtgärdsarbetet.
 
Som kund ska ni därmed känna säkerhet i att ha rätt system att luta ert mot i ert klimatarbete. Det kan ni göra, idag och framåt, eftersom vi har rätt data in till systemet, därefter finns alla möjligheter till vidareutveckling och förfiningar.
 
Vi är måna om att lyssna in vad ni som kund vill analysera och automatisera. Tjänsten vidareutvecklas utifrån era önskemål i kombination med vår interna drivkraft att ständigt vidareutveckla för att erbjuda marknadens bästa system för automatiserade klimatinsikter.
 

 

Välkommen att höra av dig

Välkommen ombord på resan som vi kallar ”enkelhet för klimatets skull”. Vi är alla medskapare på den resan. Hör av dig, så tar vi ett steg framåt.

Vill du jobba med oss? 

Vill du samarbeta? 

Ta redo på om ni kan använda vår automatiska tjänst? 

Behöver du ha hjälp med klimatberäkningar? Vi visar hur man gör och hjälper till så mycket ni önskar.

Vill du ha rådgivning i ert klimatarbete? Boka rådgivningstimme.

Vill du hålla dig uppdaterad på aktuellt från oss? 

 

Växthusgasutsläpp från transporter i Lessebo