Vill du också vara med och göra skillnad för klimatet?

Vill du vara med och skapa de bästa förutsättningar för klimatomställning? Då ska du jobba hos oss! Vi är alltid på jakt efter ny talang och längtar efter att få veta vad du brinner för!

Vi söker alltid ny talang

Measure & Change grundades med idén att automatisera datainsamlingen och förbättra kvalitén på koldioxidberäkningar. Så att fokus kan ligga på att genomföra åtgärder för att minska utsläppen, istället för på datainsamling och beräkning. Vi som jobbar här har bakgrund och erfarenhet inom klimatfrågor, systemutveckling och digital affärsutveckling.

Kontakta oss

Vår arbetsfilosofi

När man erbjuder en tjänst, som vi gör, är människorna som bidrar den viktigaste resursen för att utvecklas och ligga i framkant. Därför tror vi på att flexibelt erbjudande utifrån individens vilja och förutsättningar. För någon innebär det möjlighet till distansarbete, för en annan möjlighet till att korta ner arbetsdagar för barnhämtning.

Den bärande filosofin är frihet under ansvar, med en tydlighet kring bolagets vision och målsättning. På Measure & Change vill vi skapa förutsättningarna för experter på olika områden att prestera på topp för att tillsammans kunna skapa något större.

Praktik och examensarbete

Tycker du att AI, automatiserad datainsamling och rädda klimatet låter som en spännande kombination? Vi tar varje år emot studenter på praktiktermin och för examensarbete. Välkommen att höra av dig!

Kontakta oss