Investerare gör ny investering i Measure & Change

Erika Jonsson Bernstone

Bild på Robert Wahlquist, Sarah Nilsson, Erika Bernstone och Gustav Stenbeck

Vi på Measure & Change är väldigt glada att befintliga investerare, Almi Invest, Visive och Gain Sustain återinvesterar i oss.

Investeringen om dryga två miljoner kronor, gör att vi som bolag kan fortsätta att växa och utvecklas. Vi brinner för att bistå alla slags organisationer med klimatinsikter som förenklar omställningen till en allt mer hållbar affär och värld.

Med investeringen kan vi fortsätta att kapa tiden för klimatinsikter för våra kunder. Vår tjänst automatiserar hela insamlingsarbetet och gör data tillgänglig när man som kund behöver den. Klimatdata bör vara lika tillgänglig under årets gång som ekonomiska nyckeltal och det möjliggör vår klimatportal.

Vi ser att den globala marknaden för klimatuppföljning växer. En ny rapport visar att trots det tuffa ekonomiska världsläget växte marknaden för hållbarhetskonsulter förra året med 9,8 procent, enligt en rapport från analysföretaget Sourse.

Vi bistår den marknaden med våra konsulttjänster, bland annat som ramavtalsleverantör till Sinfra för klimatuppföljningstjänster. Samt att vi tillgängliggör vår automatiska lösning för klimatuppföljning till fler kunder.

Mer om investeringen finns att läsa i pressmeddelande.

Erika Jonsson Bernstone

Läs andra inlägg

Nedan ser du några av våra andra inlägg

Subventioner av fossila bränslen ökar

Ofattbara 78 tusen miljarder kronor betalade världens stater i subventioner till fossila bränslen 2022. Pengar som om de istället användes till omställning skulle kunna nå målen för ... Läs mer

Sarah Nilsson

Kontorsbyggnad med minimalistisk damm och allé.

Investeringsstöd till klimatomställning

Höstens omgång av Klimatklivet har en stor budget, 3,1 miljarder. Vi kan hjälpa er att ansöka om finansiering till ert projekt. Den som har ett väl förberett ... Läs mer

Sarah Nilsson

Flygfoto över en stor avlång sjö som går genom ängarna.

Klimatet är för viktigt för att endast ingå i årsrapporten

Tänk dig en ekonomichef, som bara får balansräkning och resultaträkning en gång per år. Eller en försäljningschef som inte vet vilken produktkategori som säljer bra eller dåligt ... Läs mer

Erika Jonsson Bernstone

Visa alla inlägg